Sari la conținutul principal

Descoperă ce tip de siluetă ai

Transformă-ți stilul
Ești unică, ești specială
Sărbătorește-te așa cum ești, indiferent de vârstă, siluetă sau mărime. Poți fi înaltă, minionă sau cu forme, poți avea o siluetă tip măr, pară, triunghiulară, dreptunghiulară sau chiar o combinație. Corpul tău e unic, exact precum personalitatea ta.
Acest ghid te va ajuta să descoperi ce tip de siluetă ai și îți va oferi câteva sfaturi practice pentru a-ți pune în valoare frumusețea.
Ești gata?
Ești înaltă, minionă sau cu forme?
Hainele sunt menite să se potrivească siluetei tale, și nu invers. Explorează gamele create pentru fetele înalte, minione și cu forme ca să nu ai bătăi de cap din cauza mânecilor prea scurte sau a pantalonilor care trebuie duși la croitor. Ghidul nostru este aici pentru a te ajuta în timp ce descoperi o selecție largă de produse realizate pentru a-ți accentua aspectul.
Înaltă Ai peste 1.75? Atunci descoperă gama noastră cu surse de inspirație pentru femei înalte, care te va ajuta să îți exprimi stilul.
Minionă Ai sub 1.65? Descoperă gama noastră cu surse de inspirație pentru cele minione și găsește noi piese preferate.
Cu forme Ai șolduri și sâni plini? Descoperă gama noastră cu surse de inspirație pentru femeile curvy și găsește piese care îți vor avantaja formele.
Care este tipul tău de siluetă?
Silueta nu are nimic de-a face cu mărimea hainelor, ci se bazează în esență pe proporțiile tale. Cele mai des întâlnite siluete sunt cele tip măr, tip pară, tip triunghi inversat, cele dreptunghiulare sau tip clepsidră. Află care este tipul tău de siluetă și descoperă lookurile perfecte pentru a-ți accentua frumusețea.
Silueta în formă de A sau tip pară Partea superioară a corpului tău este mică, iar șoldurile sunt mai late.
Silueta în formă de V sau tip diamant Partea superioară a corpului tău este mai plină, iar umerii sunt mai lați decât șoldurile și picioarele.
Silueta în formă de O sau tip măr Umerii sunt mai lați decât șoldurile și burta este rotunjită, cu o talie nedefinită.
Silueta tip clepsidră Ai o talie bine definită și cu proporții echilibrate între bust și șolduri.
Silueta în formă de H sau tip rectangular Corpul tău are o formă dreaptă, iar șoldurile au aproximativ aceeași lățime precum talia.
Ți-am găsit perechea. Ce urmează acum?
Am selectat cele mai bune haine pentru fiecare siluetă, astfel încât să îți poți sărbători aspectul unic și personal. Fie că ești în căutarea noilor tăi blugi favoriți sau a unei rochii care să se impună, răsfoiește ghidurile noastre de inspirație pentru a găsi haine care îți accentuează silueta în locurile potrivite.
Cei mai buni jeanși pentru tine
Cei mai buni pantaloni pentru tine
Cele mai bune rochii pentru tine
Cele mai bune topuri pentru tine
Cele mai bune bluze pentru tine
Cele mai bune haine de outdoor pentru tine