Sari la conținutul principal

Ghidul suprem
Cum să alegi cămașa potrivită

Ghidul suprem Cum să alegi cămașa potrivită
Cum să alegi cămașa potrivită62

Descifrăm secretele cămășilor

Se spune să te îmbraci în funcție de cum vrei să fii perceput. Cămașa potrivită te va ajuta să faci asta. În primul rând, croiul este de o importanță crucială. Să fie mulată, normală sau confortabilă? Apoi, ține cont de material. O cămașă bună din bumbac îi permite pielii să respire, este rezistentă și comodă, ceea ce o face ideală pentru purtarea zilnică. Când vine vorba de culoare, o cămașă albă este o piesă clasică, ce se potrivește cu orice costum, dar poți opta și pentru nuanțe subtile de albastru, verde sau roz. Toate aceste elemente joacă un rol important în crearea garderobei de cămăși perfecte. Scufundă-te în ghidul nostru pentru a descoperi arta de a fi maestru în materie de cămăși.

Croiul slim

Concepută pentru bărbatul modern care apreciază un look rafinat, această cămașă pe corp are o talie conică și o croială subțire. Îți va accentua fără efort silueta, asigurându-ți în același timp libertate de mișcare. Cămășile pe corp sunt ușor de purtat sub pulovere, geci ori sacouri. Această cămașă este potrivită pentru oricine apreciază un look elegant, în special dacă ai o întâlnire importantă, fie ea una virtuală.

null  pe
Ghidul suprem Cum să alegi cămașa potrivită

Croiul regular

Cămașa regular fit are un croi simplu și confortabil, ceea ce o face o alegere versatilă pentru uzura zilnică. Forma sa clasică are exact cât trebuie de mult spațiu în jurul pieptului și taliei - nu este nici prea strâmtă, nici prea largă. Aspectul său atemporal și rafinat o face ușor de îmbrăcat și asortat pentru orice ocazie. În plus, este potrivită pentru bărbați de toate formele și mărimile.

null OLYMP pe